Diensten

Angelique Bergers diensten

Communicatieadvies: van analyse, tot plan, tot handen en voeten bij de uitvoering
Ik bied op verzoek de meest uiteenlopende vormen van communicatieadvies en –uitvoering aan. Variërend van externe beleidscommunicatie, tot corporate en interne communicatie. En van snelle en incidentele hulp, tot mijn inzet bij langer lopende projecten, al dan niet op interim basis.

Communicatieonderzoek: vooraf, tijdens en achteraf
Hoe denken doelgroepen eigenlijk over het onderwerp of issue waarover we willen communiceren? En hoe bereiken we ze? Antwoorden op deze en andere vragen zijn belangrijk om de communicatie goed te kunnen (in)richten. Met communicatieonderzoek help ik u om belangrijke inzichten snel op tafel te krijgen.

Coaching en procesbegeleiding: teams, individuen en intervisie
Ik ben een ervaren procesbegeleider en coach en werk volgens de uitgangspunten van de School voor Coaching, waar ik in 2005 de Leergang Coaching voor Professionals volgde. Ik begeleid groepen en professionals op het gebied van samenwerking, persoonlijke effectiviteit en loopbaanvragen.

Training: communicatie op maat
Op verzoek verzorg ik maatwerktrainingen. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van communicatie- of beleidsmedewerkers bij het uitvoeren van omgevings- en stakeholderanalyses, het opstellen van kernboodschappen, framing of het uitvoeren van diverse vormen van communicatieonderzoek.

Voor alle diensten geldt dat ik pas aan de slag ga als ik uw vraag goed scherp heb. Ik voer altijd eerst een kosteloos intakegesprek en stel een vrijblijvende offerte op met een duidelijke maatwerkaanpak en een inzichtelijke begroting van kosten.