Diensten

Angelique Bergers diensten

Coaching: (communicatie)professionals 
Ik ben een ervaren coach en werk volgens de uitgangspunten van de School voor Coaching, waar ik de Leergang Coaching voor Professionals volgde. Ik coach (communicatie)managers en -medewerkers die stappen willen zetten als het gaat om ontwikkelingsvragen m.b.t. hun persoonlijke effectiviteit, hun communicatie- en adviesstijlen en/of hun loopbaan.

Training: communicatie op maat
Op verzoek verzorg ik korte in-company maatwerktrainingen. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van communicatie- of beleidsmedewerkers bij het uitvoeren van omgevings- en stakeholderanalyses, het ontwikkelen van kernboodschappen, framing of het uitvoeren en toepassen van diverse vormen van communicatieonderzoek. Daarbij bepalen we samen de vorm, zodat het echt werk op maat is en – belangrijker nog – zodat het direct praktisch toepasbaar is.

Voor deze diensten geldt dat ik pas aan de slag ga als ik jouw vraag goed scherp heb. Dat doen we in een kosteloos intakegesprek. Als ik denk dat ik de juiste vrouw ben voor de klus, dan krijg je een vrijblijvende offerte, inclusief een duidelijke aanpak en een heldere kostenbegroting. Het aanbod van coaching en training is beperkt en alleen op aanvraag: heb je interesse stuur me dan een e-mail. Als ik zelf geen gelegenheid of tijd heb, help ik je uiteraard graag verder aan een van de coaches of trainers uit mijn netwerk.