Na mijn bijzondere opdracht vanaf maart 2020 in de crisiscommunicatie als gevolg van #covid19nl bij Ziekenhuis Gelderse Vallei wilde ik eigenlijk nog maar 1 ding. In mijn vervolgopdrachten, met al mijn kennis en ervaring: van betekenis zijn.

Hoe mooi kan het zijn?
Heel mooi. Want een paar weken geleden zat ik op de bank met echtgenoot en zakenpartner Gerard Haverkamp, toen hij tegen me zei; ‘een prachtige en passende vervolgopdracht voor jou? De communicatie rond de TK-verkiezingen 2021!’. Ik lachte hem weg: ‘Ach man, die opdracht is allang vergeven!’ Maar #toevalbestaatniet. De maandag na dat gesprek kreeg ik een LinkedIn-berichtje van Iwein Trel. Met de vraag voor precies die opdracht …

Na goede gesprekken met Connie Elirene bagchus en Hans Klok, ben ik vandaag gestart, samen met Jade Wissink als mijn counterpart. Veel dank voor jullie vertrouwen in mij!

PS:
Het was al een mooi begin op mijn nieuwe opdracht, maar nog mooier met de prachtige bos bloemen die ik van Iwein Trel en Carina Snaas- Vlam en de rest van Babbage Company team kreeg! Dank jullie wel!