#indrukwekkend Onze jongste dochter Marieke Haverkamp maakt in haar 3e jaar aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie een korte documentaire over een maatschappelijke organisatie.

Ze benaderde directeur Kees Veldboer jr. van Stichting Ambulancewens en ze mocht meteen aan de slag met de productie van een docu over het werk van de stichting. En wat meer is, ze werd gevraagd om mee te werken aan de laatste wens van een jong gezin op Terschelling: een fotoshoot op het strand.

Marieke en ik reisden gisteren van Rotterdam naar Terschelling achterin de ambulance met ambulancechauffeur Joost en verpleegkundige Renate, die we als onderdeel van de docu ook interviewden. We zijn diep onder de indruk van de dag van gisteren en van het werk dat de stichting doet met al zijn betrokken vrijwilligers. En van de medewerkers van het Terschellingse WadZorg.

Vanochtend vroeg heeft Marieke de foto’s van de shoot direct geleverd en de productie van de documentaire is hier thuis al in volle gang. #wordtvervolgd